Singer-songwriter pop-undret JAMES TW är tillbaka med nya singeln Butterflies. Singeln markerar en av många detta år och artisten lovar även att öppna upp som aldrig förr genom sin musik. Detta då han i under 2020 gick igenom ett break-up från en sex år lång relation. Musiken blev således en tillflyktsort och utlopp för alla känslorna han kände efteråt. Såhär säger JAMES TW själv om musikskapandet och nya singeln Butterflies

Följ på Apple Music

”Allt jag skrev handlade om break-ups. Jag träffade henne u grundskolan när jag var 15 år gammal. Vi började gå ut ett år efter vi träffades första gången, vi bodde tillsammans och jag planerade ärligt talat resten av mitt liv kring henne. Det var uppenbarligen en stor chock för systemet, så låtarna flödade ut. Jag ville fånga alla de olika känslorna i efterdyningarna.”

I Butterflies får vi exakt det som är JAMES TW, atmosfärisk såg, avskalad produktion och otroligt mycket känslor. Precis som i hans hitsingel When You Love Someone ger Butterflies oss rysningar och bär på en nerv av sårbarhet som många kan knyta an till. Gitarr-driven pop med minimala element som förhöjer helheten, här är det rösten och känslan som står i fokus och det är under dessa förutsättningar JAMES TW presterar allra bäst. 

Butterflies har nu även fått en musikvideo där sångaren verkligen bjuder på sig själv. Här får vi se JAMES TW i en klassisk fotokiosk där han tar foton på sig själv som olika karaktärer. Allt från trollkarl, cowboy, konstnär och Dorothy från The Wizard of Oz. Lysande!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.