Spännande är ett passande ord som sammanfattar Porter Robinsons artisteri. Så tidigt som 2010 dök denna begåvade producent och artist upp med sin bombastiska elektroniska-house musik. Något som hyllades av kritiker världen runt, och med all rättvisa för det finns något väldigt unikt i Porters musik. 

Favoriter Apple Music

Efter att ha varit verksam i drygt tio år har artistens sound förändrats något över tid. Kommande albumet Nurture är resultatet av detta. Här har artisten satt sig ned vid pianot och låtit sin röst utgöra grunden för samlingen låtar. Med nya singeln Musician släpper artisten den sista i en rad singlar som leder upp till fullängdaren. Här bjuder Porter Robinson in oss till sin egen musikaliska värld, och den är både fascinerande och unik. Med en ljudbild som lika gärna kunde vara hämtad ur Spirited Away ger låten Musician hopp om framtiden. Det är upplyftande, elektroniskt och faktiskt väldigt vackert. 

Såhär säger artisten själv om låten och det kommande albumet:

”Låten Musician är en av de allra sista låtarna som skrevs för  mitt kommande album Nurture. Singeln är menad att kännas som ett firande, där jag njuter av glädjen att ha hittat ny inspiration. Om resten av Nurture handlar om att försöka hitta hopp för framtiden, är Musician ett firande av att det hoppet materialiseras.”

Tills albumet kommer höjer vi volymen och bevittnar den kreativt geniala musikvideon till Music här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011