Spännande är ett passande ord som sammanfattar Porter Robinsons artisteri. Så tidigt som 2010 dök denna begåvade producent och artist upp med sin bombastiska elektroniska-house musik. Något som hyllades av kritiker världen runt, och med all rättvisa för det finns något väldigt unikt i Porters musik. 

Efter att ha varit verksam i drygt tio år har artistens sound förändrats något över tid. Kommande albumet Nurture är resultatet av detta. Här har artisten satt sig ned vid pianot och låtit sin röst utgöra grunden för samlingen låtar. Med nya singeln Musician släpper artisten den sista i en rad singlar som leder upp till fullängdaren. Här bjuder Porter Robinson in oss till sin egen musikaliska värld, och den är både fascinerande och unik. Med en ljudbild som lika gärna kunde vara hämtad ur Spirited Away ger låten Musician hopp om framtiden. Det är upplyftande, elektroniskt och faktiskt väldigt vackert. 

Såhär säger artisten själv om låten och det kommande albumet:

”Låten Musician är en av de allra sista låtarna som skrevs för  mitt kommande album Nurture. Singeln är menad att kännas som ett firande, där jag njuter av glädjen att ha hittat ny inspiration. Om resten av Nurture handlar om att försöka hitta hopp för framtiden, är Musician ett firande av att det hoppet materialiseras.”

Tills albumet kommer höjer vi volymen och bevittnar den kreativt geniala musikvideon till Music här!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply