Spännande är ett passande ord som sammanfattar Porter Robinsons artisteri. Så tidigt som 2010 dök denna begåvade producent och artist upp med sin bombastiska elektroniska-house musik. Något som hyllades av kritiker världen runt, och med all rättvisa för det finns något väldigt unikt i Porters musik. 

Popmuzik in Dolby Atmos

Efter att ha varit verksam i drygt tio år har artistens sound förändrats något över tid. Kommande albumet Nurture är resultatet av detta. Här har artisten satt sig ned vid pianot och låtit sin röst utgöra grunden för samlingen låtar. Med nya singeln Musician släpper artisten den sista i en rad singlar som leder upp till fullängdaren. Här bjuder Porter Robinson in oss till sin egen musikaliska värld, och den är både fascinerande och unik. Med en ljudbild som lika gärna kunde vara hämtad ur Spirited Away ger låten Musician hopp om framtiden. Det är upplyftande, elektroniskt och faktiskt väldigt vackert. 

Såhär säger artisten själv om låten och det kommande albumet:

”Låten Musician är en av de allra sista låtarna som skrevs för  mitt kommande album Nurture. Singeln är menad att kännas som ett firande, där jag njuter av glädjen att ha hittat ny inspiration. Om resten av Nurture handlar om att försöka hitta hopp för framtiden, är Musician ett firande av att det hoppet materialiseras.”

Tills albumet kommer höjer vi volymen och bevittnar den kreativt geniala musikvideon till Music här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.