Producenten This Boy Electric utforskar sin kärlek för catchy pop och elektronisk musik i nya singeln See What I See. Här bjuds vi in ett landskap av olika atmosfäriska syntar, pitchade röster och ett stadigt och starkt beat som hela tiden driver framåt. Det är en väldigt varm och omfamnande produktion som This Boy Electric presenterar. Men lika mycket som produktionen får skina, får även sångerskan Nova Nardis fina stämma komma fram. Och den tar definitivt låten till nya höjder.

Favoriter Apple Music

Med en förkärlek till deep EDM och lite mörkare typ av musik ger This Boy Electric oss en låt med mycket djup-bas och distade syntar. Låten See What I See är skriven av producenten själv och talar om ett tufft break-up. Från känslan av förlust och ensamhet växte denna singel fram, men trots en tuff tid lyckades det komma något bra ur det. This Boy Electric skapa en stark pop-EDM låt med innebörd och mycket känslor. Och ni hör singeln här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.