Det är sällan en låttitel är så bokstavlig som Take me back. För det är precis det Karl Arheden och Patricia Lundblad i TOPIA gör när de med låten tar oss tillbaka till den glittrande 80-talet. Funkiga gitarrer, fylliga trummor och härliga synthar. Detta är så mycket 80-tal att musiken som faktiskt släpptes under perioden bleknar i jämförelse.

Popmuzik Lover Patreon

Saken var den att Take me back var en av de första låtar som duon gjorde tillsammans. Men av någon anledning hände aldrig något mer med den, utan den glömdes bort på en hårddisk någonstans. Under 2020 hittade de tillbaka till låten och tänkte: ”Hallå, den här texten och innebörden av låten är verkligen hur vi känner oss just nu under denna pandemi!” Så de putsade helt enkelt upp låten och förvandlade den grå vardagen till neon- och pastellfärgad magi.

Jag blev i alla fall helt överlycklig av detta.
Det lär du också bli, så lyssna här nedan omedelbart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011