Jag har haft Thomston nära mitt hjärta sedan den Nya Zeeländska sångaren släppte singeln Collarbones 2015. Då mörkt och moody och väldigt spännande pop som stod ut mycket i mängden. Nu har många av dagens musikaliska tonåringar lite av samma stil som Thomston hade då. Själv har det mörka i sångarens låtar blivit ljusare med tiden och när han nu släpper singeln JPA989, som då är hans första nya låt sedan 2019 är känslan mer filmiskt upplyftande än mörk och svår.

Popmuzik Lover Patreon

JPA989 inleds med ett andetag och byggs sedan på med förväntansfulla beats innan rötharmonier lyfter upp låten och gör denna till en helt klart upplyftande poplåt som jag verkligen älskar. Jag skulle definitivt tro att JPA989 lär hamna ganska högt på mina personliga listor över 2021. För det är just precis detta som är musik jag fastnar till 100% för.

Om singeln berättar Thomston:

”När jag skrev JPA989 var det en tid i mitt liv där jag befann mig längtandes efter ungdomlig tristess, när en förälskelse kunde bli hela din värld. Jag kände att jag behövde fånga det om jag skulle glömma hur det kändes. Jag visste genast att det var spår 1 på ett album som utforskar det känslomässiga tillståndet av ung självständighet. Rusherna, oskuldsfullheten, att gradvis ge vika för smärta, mognad och att hitta dig själv. Det är också tänkt att symbolisera början på denna resa för mig som förbinder Nya Zeeland med mitt nya hem, Los Angeles.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011