I nya singeln Coffee & Whiskey fångar Aryy komplexiteten av att vara ung och kär. Med en nästintill filmisk känsla bygger artisten upp ett storartat och luftigt landskap i låten. Vackert skört, med en nerv av melankoli hör vi hur Aryy och Cameron Sanderson sjunger om komplicerad kärlek. 

Artisterna berättar själva om låten: 

Coffee & Whiskey baserades på en dikt som jag skrev för ett tag sedan. Det handlar om att komma ihåg de tider som tillbringats med en viss person som fick mig att känna mig varm, energisk och hög på kärlek. Men precis som en blandning av kaffe och whisky, lämnade personen mig med en bitter smak, baksmälla och sömnlöshet säger aryy. Tillsammans med Cameron kunde vi använda våra tidigare erfarenheter för att översätta denna känsla till en låt.”

I låten Coffee & Whiskey möts två relativt nyetablerade artister som båda är framgångsrika på sina respektive scener. Artisten Aryy verkar i Los Angeles och har en stor YouTube kanal och rönt framgång med sin nysläppta EP. Medan Cameron Sanderson utgår ifrån London och har en rejäl skara fans hemma i England.

Coffee & Whiskey är den perfekta pop-blandningen av sött och salt. Här möts pop-melodier med en underton av melankoli och skapar en bittersöt men och så ljuvlig pop-låt. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply