I nya singeln Coffee & Whiskey fångar Aryy komplexiteten av att vara ung och kär. Med en nästintill filmisk känsla bygger artisten upp ett storartat och luftigt landskap i låten. Vackert skört, med en nerv av melankoli hör vi hur Aryy och Cameron Sanderson sjunger om komplicerad kärlek. 

Svensk Pop

Artisterna berättar själva om låten: 

Coffee & Whiskey baserades på en dikt som jag skrev för ett tag sedan. Det handlar om att komma ihåg de tider som tillbringats med en viss person som fick mig att känna mig varm, energisk och hög på kärlek. Men precis som en blandning av kaffe och whisky, lämnade personen mig med en bitter smak, baksmälla och sömnlöshet säger aryy. Tillsammans med Cameron kunde vi använda våra tidigare erfarenheter för att översätta denna känsla till en låt.”

I låten Coffee & Whiskey möts två relativt nyetablerade artister som båda är framgångsrika på sina respektive scener. Artisten Aryy verkar i Los Angeles och har en stor YouTube kanal och rönt framgång med sin nysläppta EP. Medan Cameron Sanderson utgår ifrån London och har en rejäl skara fans hemma i England.

Coffee & Whiskey är den perfekta pop-blandningen av sött och salt. Här möts pop-melodier med en underton av melankoli och skapar en bittersöt men och så ljuvlig pop-låt. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.