Finns det inte något riktigt charmigt i en poplåt som bär på en doo-doo slinga som likt ett tugummi bara fastnar omedelbart. Absolut att det är gjort förut, men det är lika jäkla charmigt varje gång en artist träffsäkert lyckas balansera linan mellan att vara cheezy och perfekt pop. Här är det absolut det senare som MacKenzie Bourg lyckas med.

Good Day är ukuleledriven komersiell pop som är upplyftande, omedelbart medryckande och lovar hopp inför framtiden. Det är rätt uppenbart att kärlek är temat i denna snyggt hopsnickrade pop-dänga. ”Varje dag jag har dig vid min sida blir det en bra dag”. Ja mer kompilerat än så behöver det faktiskt inte vara. I tider som dessa är väl framförallt kärlek det vi behöver i överdoser. Och även om dagarna ibland kan kännas både tråkiga och ensamma, är de betydligt ljusare om med upplevs tillsammans med personen som gör en lycklig i livet. 

Efter att ha tävlat i både Amerikanska Idol och The Voice är nu artisten redo för att ge ut första singeln tillsammans med ett stort bolag. Ni hör MacKenzie Bourg och hans singeln Good Day här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.