Brooklyn-baserade synt-pop duon Great Good Fine Ok gör sig nu redo för att släppa sitt första fullängdsalbum. Med singeln Could Be Us bjuds vi på en riktigt stark pop-låt, följer albumet samma spår kan vi nog vänta oss storverk från duon. Någonstans förs mina tankar till The Chainsmokers när jag lyssnar på denna singel, det är otroligt välskriven pop designad för att vara en omedelbar hit. 

Popmuzik Lover Patreon

Låten i sig är väldigt layed-back och avslappnad utan att på något sätt bli lounge-musik. Det är fortfarande tillräckligt intressant för att hålla lyssnaren engagerad rakt igenom hela lyssningen. Produktionen är avskalad men ändå fyllig, den flörtar definitivt med 80-tals referenser som passar perfekt in i samtida pop-musiks sound just nu. Därtill slår det fullkomligt gnistor om sånginsatserna från Jon Sandler och Emily Burns

När tillfrågade om hur låten skapades säger duon: 

 ”Förr eller senare kommer det en punkt i varje förhållande när du undrar om det kommer hålla för evigt. I en sådan oförutsägbar värld vill vi att kärleken ska vara den enda sak som aldrig kan falla sönder. Vi fantiserar alla om samma typ av kärlek: ovillkorlig, filmisk, orubblig. Det är det 80-åriga paret i parken som håller hand, skrattar och fortfarande är kära. En relation perfekt på grund av dess brister. Men relationer är komplicerade och den tröskeln kan ofta kännas väldigt hög. Den här låten handlar om ett par som gör jobbet, ställer frågor, tränger sig genom svårigheterna och hoppas kunna komma ut på andra sidan starkare än tidigare.”

Ni hör singeln Could Be Us här i bloggen och troligtvis är detta bara början av storhet för duon  Great Good Fine Ok.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011