Madison är artisten som skriver, arrangerar och spelar in sin egen musik. I låten Seize the Day har hon gjort exakt dessa tre saker. Därefter har hon plockat in producent-hjälp från Stockholms-baserade producenten Oliver Lundström och hey, vem kan skylla henne för att plocka in svensk kunskap, vi är ändå ganska bra på pop-musik i detta lilla land. 

Popmuzik Podcast

Seize the Day är en upplyftande anthem om att fånga dagen och göra det bästa av den. Om något så är det Madisons kraftfulla och klara stämma som gör låten till en perfekt elektronisk pop. Det är i refrängen som låten glimmrar lite extra, då den går från det lilla till det stora och fullkomligt exploderar ut i en produktion gjord för stora arenor. 

Med fallenhet för att forma slagkraftiga texter och soul-aktiga melodier har denna Australiensiska sångerska rest snart världen runt. I sitt arbete med diverse låtskrivare och producenter har hon format sitt unika sound och slipat de där opolerade pop-diamanterna till låtar. Vad som kännetecknar artistens sound är precis vad som illustreras i Seize the Day en dramatisk ljudbild, 80-tals inspirerad rock och en touch av elektronisk pop alá Lady Gaga

Låten Seize the Day är ytterligare en singel i samligen som leder upp till en kommande EP och ni hör den här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011