Även om ”att vara gjord av porslin” eller ”porslinshud” är begrepp som man kan höra emellanåt (kanske mest bland äldre publik men ändå). Så är det faktiskt första gången jag i låten Porcelain jag hör en kärleksrelation jämföras med att vara lika ”starkt” som porslin. Rakt ut sagt genialiskt textdrag av den unga artisten JMES. I låten Porcelain säger artisten att hon inte vill ha en kärlek gjord av glas för den spricker lätt, men är kärleken gjord av porslin är den byggd för att hålla. Nu är förvisso porslin relativt skört också, men ni fattar poängen, det är en riktigt snygg jämförelse. 

Svensk Pop Apple Music

Låten då? Jo, men utöver texten är definitivt både produktion och sånginsats där. Det är på det hela en riktigt jäkla snygg låt och även om artisten rubricerar detta som indie-pop eller alternativ rock. Skulle jag vilja påstå att detta lika gärna är ren och skär pop-musik. Catchy refräng och den där udden och unika touchen som är få för unnat, men lika kul varje gång den upplevs. Kort och gott en ren och skär glädje att lyssna på de JMES  singel Porcelain

Den här lovande 21-åringen är uppvuxen Dallas och skriver om sårbarhet och erfarenheter hon upplevt genom tonåren. Det är alltid nära, med en emotionell nerv och berättarteknik som är få förunnad som sångare. 

Ni hör singln Porcelain här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011