I låten I Still Miss You tittar Josh King tillbaka på en relation och inser att han inte riktigt är över den än. Artisten menar att vad som i stunden kan kännas som ett bra beslut, efter en tid övergå till en saknad. Och istället för att vara rationell, så väljer hjärnan selektivt att enbart se de bra stunderna. Vilket i sin tur skapar en ännu större saknad och ångest över uppbrottet. Troligtvis ett stadie som många förr eller senare kommer till efter ett uppbrott och säkert kan känna igen i låten Still Miss You

Singeln är relativt avskalad där sången och känslan får träda fram istället för att dränka det i produktion. Josh närvarande sång matchas in i ett landskap av drömska syntar och arpeggiatorer. Men det finns samtidigt ett organiska element i gitarrer som löper igenom hela låten. Artisten når definitivt långt in med sitt melankoliska melodispråk och känslomässiga text i denna singel. 

I nuläget är Josh King är bosatt på Guldkusten i Australien där han under flera år av låtskrivande format ett unikt sound av glimrande syntar och atmosfäriska gitarrer. Hans artistiska framtoning och texter är brutalt ärliga och även om de talar om brustet hjärta och förlorad kärlek vill han att publiken ska kunna gråta och dansa till musiken samtidigt.

Året 2021 markerar ett nytt kapitel för artisten där han precis släppt sin debut-EP I Guess We’re Strangers Now. Singeln I Still Miss You och EP:n hör ni här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.