I låten I Still Miss You tittar Josh King tillbaka på en relation och inser att han inte riktigt är över den än. Artisten menar att vad som i stunden kan kännas som ett bra beslut, efter en tid övergå till en saknad. Och istället för att vara rationell, så väljer hjärnan selektivt att enbart se de bra stunderna. Vilket i sin tur skapar en ännu större saknad och ångest över uppbrottet. Troligtvis ett stadie som många förr eller senare kommer till efter ett uppbrott och säkert kan känna igen i låten Still Miss You

Apple Music Svensk Pop

Singeln är relativt avskalad där sången och känslan får träda fram istället för att dränka det i produktion. Josh närvarande sång matchas in i ett landskap av drömska syntar och arpeggiatorer. Men det finns samtidigt ett organiska element i gitarrer som löper igenom hela låten. Artisten når definitivt långt in med sitt melankoliska melodispråk och känslomässiga text i denna singel. 

I nuläget är Josh King är bosatt på Guldkusten i Australien där han under flera år av låtskrivande format ett unikt sound av glimrande syntar och atmosfäriska gitarrer. Hans artistiska framtoning och texter är brutalt ärliga och även om de talar om brustet hjärta och förlorad kärlek vill han att publiken ska kunna gråta och dansa till musiken samtidigt.

Året 2021 markerar ett nytt kapitel för artisten där han precis släppt sin debut-EP I Guess We’re Strangers Now. Singeln I Still Miss You och EP:n hör ni här i bloggen.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.