Med singeln Comfortable vill artist-trion Lone Laveer fånga de där stunderna i en relation som kanske inte är de mest minnesvärda, men som i stort sätt gör hela relationen. Tillexempel dansandes i köket till den där låten som båda gillar, omfamnandes i soffan eller sträck-tittande på dokumentärer natten lång. 

Singeln Comfortable är en varsamt producerad låt där renodling av ljud har stått i fokus. Istället för att slänga på en övermäktig produktion har man här valt ut ljud som ska komplettera och lyfta varandra. Det mest närvarande elementen i låten är sångarens varma stämma och den akustiska gitarrslingan som ramar in hela soundet. Det är tydligt att den här låten just skrivits på en gitarr, då den upp-producerad ändå behåller en akustisk singer-sonwriter vibe rakt igenom. 

Det är mysigt, men ändå melankoliskt. På något sätt kan jag ändå visualisera precis det som låtskrivarna vill förmedla. De där härliga innedagarna när det är något grått ute och det anda man vill göra är att krypa upp bredvid någon och ta vara på stunden tillsammans.

Ni hör singeln Comfortable här i bloggen!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.