Efter ett imponerande 2020 där flera singlar fick stadig rotation på radiokanaler England runt är Natalie McCool tillbaka för att fullkomligt erövra 2021. Först ut är singeln A Sun Going Down. Skriven precis före lockdown markerar denna singel lite av ett annat sound för artisten. Det är en rikare kontext av syntar, varma atmosfäriska ljud och nästintill euforisk sång som Natalie vill introducera med denna singel. Jag applåderar artisten för att hon vågar tänja på gränserna sound-mässigt, och det låter inget annat än hur bra som helst. Med tanke på att denna singel även sätter ljudbilden för ett kommande album ska det bli väldigt spännande att lyssna till fullängdaren. 

Popmuzik Podcast

Artisten själv beskriver låten: 

”Skriven och inspelad strax före lockdown föddes den här låten vid en mycket tumultartad tid för mig personligen, och som resten av 2020 visade sig också professionellt. Den här låten handlar inte om de uppenbara saker som hände förra året, mer om min personliga inställning och känslor, det handlar om intuitionens gryning, en långsam men förbluffande insikt om att du inte behöver en viss person i mitt liv utan kan gå vidare utan den- för alltid. ”

Ni hör den fängslande bra singeln A Sun Going Down här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.