Pressen att ”passa in” är ibland överväldigande och definitivt en norm som måste tagga ner typ gånger 100. Därför är det så skönt när en duo som NIGHTMÅNE gör en låt som helt och hållet pekar finger åt hela idén med att ”vara perfekt”. Låten MISFITS är en anthem för alla som äger sin egen personlighet och uttryck. Det är en knytnäve upp i luften och slagord för styrka och något vi definitivt behöver ta till oss i dagens samhälle. 

Följ på Apple Music

Låten i sig är en catchy pop-dänga som drivas av läckra trum-beat och glittrande syntar. Själva hooken i låten är enkel, effektfull och riktigt stark. Att sångaren Starble har en perfekt röst för den här typen av låt gör såklart att helheten blir perfektion. 

Varför ett Å i namnet kan man undra? Jo det är för att duon består av en Amerikansk och en Norsk halva. Tillsammans utgör Anthony Starble och Sigurd Heimdal duon NIGHTMÅNE. Deras musik är en blandning av 80-tals synt-pop till 90-tals pop blandat med en touch av samtida pop-musik. En ganska rolig beskrivning av deras stil, som bandet numera själva stoltserar med är: 

”Det är som att The Weeknd träffade Sam Smith i en bar och efter att ha pratat lite insåg de båda att ABBA var deras karaoke och de växte upp och lyssnade på Sigur Ros under sina tuffa tonår.”

Med singeln MISFITS är NIGHTMÅNE tillbaka och de är definitivt en duo att hålla ögonen på detta år! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011