”Någonting händer när du växer upp, jag kan knappt stå ut med mig själv.” Det är öppningsraden på Jesse Bradys debutsingel Transformations. I låten hör vi den unga sångerskan beskriva hur transformeringar tenderar att ske när vi inte letar efter dem eller ser dem komma. Väldigt sant och samtidigt insiktsfullt. Den här Florida-födda artisten har alltid intresserats av frågor mer än svar och ser sig själv som en poet med emotionellt djup. Egenskaper som definitivt är något hon översätter i sitt musikskapande. Att Jesse Brady dessutom är involverad i hela den artistiska processen från skrivande av en låt, producerande, marknadsföring till framförande. Är lite av riktmärket för var en modern indie-artist borde vara idag. 

Popmuzik Popcast

Låten Transformations är en avskalad indie-pop låt som drivs av en programmerad bas, organisk instrumentering och Jesse Bradys vackra stämma. Produktionen står artisten själv för och även tillhörande video och omslag. 

Om låten säger artisten: 

Jag tycker det är roligt att jag så ofta missar det ögonblick som när solen går ner vid horisonten, kycklingen kläcks ur ägget eller fjärilen bryter igenom kokongen. Men jag tycker också att det är tröstande att dessa saker händer utanför min kontroll, och jag kan stänga ögonen och vila, med vetskapen att jag också förvandlas långsamt men säkert, varje dag.

Ni hör den poetiska singeldebuten Transformations här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.