Det är återigen dags för en extremt intressant röst. Artisten har en ton som verkligen definierar begreppet röst-ID. Den är djup men ändå skarp, soft men mycket power. Att hon dessutom i senaste singeln Over You leverera grymt bra pop-musik gör att hon når stjärnstatus i min ögon. 

Popmuzik Lover Patreon

Artisten berättar att låten Over You handlar om att göra slut på en relation i syfte att rikta fokus på något som är bättre för en själv. Allt för ofta väljer vi att ignorera de röda flaggorna och bortprioriteras oss själva vilket ofta gör att ett uppbrott kommer som en chock när det väl kommer menar artisten. Något som Fí numera lärt sig den hårda vägen och prioriterar sig själv i första hand. 

Singeln öppnas med en subtil elektrisk elgitarr för att sedan fullkomligt explodera till en elektronisk eufori i refrängen. Otroligt effektivt att spara i verser för att ge oss allt i refrängen, ett skolboksexempel på en stark låt i pop-skolan. Någonstans förs tankarna till vår egen indie pop-drottning Tove Lo vars trum-ljud jag tycks känna i denna singel. det skulle mycket väl kunna vara en låt som hämtad ur ett av Toves tidiga album. 

Jag får en otroligt stark känsla av att Fí träffat alla rätt med singeln Over You och hoppas den ger henne uppmärksamheten hon förtjänar. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011