Det är återigen dags för en extremt intressant röst. Artisten har en ton som verkligen definierar begreppet röst-ID. Den är djup men ändå skarp, soft men mycket power. Att hon dessutom i senaste singeln Over You leverera grymt bra pop-musik gör att hon når stjärnstatus i min ögon. 

Nordiska Favoriter

Artisten berättar att låten Over You handlar om att göra slut på en relation i syfte att rikta fokus på något som är bättre för en själv. Allt för ofta väljer vi att ignorera de röda flaggorna och bortprioriteras oss själva vilket ofta gör att ett uppbrott kommer som en chock när det väl kommer menar artisten. Något som Fí numera lärt sig den hårda vägen och prioriterar sig själv i första hand. 

Singeln öppnas med en subtil elektrisk elgitarr för att sedan fullkomligt explodera till en elektronisk eufori i refrängen. Otroligt effektivt att spara i verser för att ge oss allt i refrängen, ett skolboksexempel på en stark låt i pop-skolan. Någonstans förs tankarna till vår egen indie pop-drottning Tove Lo vars trum-ljud jag tycks känna i denna singel. det skulle mycket väl kunna vara en låt som hämtad ur ett av Toves tidiga album. 

Jag får en otroligt stark känsla av att Fí träffat alla rätt med singeln Over You och hoppas den ger henne uppmärksamheten hon förtjänar. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.