Gerald Slevin är en musiker från New York som tidigare varit med i bandet The Color Bars. Nu är det dock dags för Slevin att arbeta mot sitt debutalbum som soloartist som släpps under året och heter Quantum Jitters.

KMR Studios

Först ut från det albumet är den härligt lekfulla singeln Kiss of the future som du kan lyssna på här i bloggen. För dig som uppskattar bland annat Hot Chip kan detta definitivt vara något för dig.

Idén till låten kom till när Gerald och hans 4-åriga dotter var ute och vandrade. Dottern undrade lite om varför de behövde ha ansiktsmask på sig och han berättade om pandemin för henne. Hon slängde då en kyss mot himlen och sa att det var en kyss mot framtiden.
Med låten vill Gerald ge oss en positiv och upplyftande känsla om att framtiden är klart mycket ljusare än stunden vi lever i precis just nu.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.