Som hämtat ur ett tidlöst musikalnummer fullkomligt spritter det om låten Rock My Heart. Det är upplyftande, varmt och inbjudande. Fullkomligt älskar att artisten Adam Michaelson valt att plocka in en elektrisk orgel och ger oss ett klassiskt synt-solo mitt i låten. Det är oundvikligt att inte höra hur de väl valda musikerna som gästar denna låt lirar klanderlöst och med en sån glädje. 

Favoriter Apple Music

Utan att veta så mycket om Adam Michaelson känns det som att låten vittnar väldigt mycket om hans bakgrund. Och mycket riktigt har sångaren både spelat på Broadway och rest världen runt som öppnings- och huvudakt. 

Ni hör singeln Rock My Heart här i bloggen! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.