Varför inte släppa en vacker piano-ballad som talar om hjärtesorg på självaste alla hjärtans dag. Så tänkte i alla fall Lydia Evangeline när hon ger oss i låten Raw. Trots att 14 februari är till för att firar den glittrande explosion av känslor och pirr som kärlek är finns det tyvärr baksidor som ibland lämnar oss tomma och emotionellt krossade. 

Popmuzik Lover Patreon

Låten är vackert avskalad och med en närvaro, och precis som titeln lyder, rå känsla. 

Om låten berättar artisten: 

”-Raw är väldigt … um … rå. Den skrevs mycket snart efter ett smärtsamt uppbrott, och jag tror att jag behövde sätta ord på det faktum att jag faktiskt var förlorad för ord. Hela låten handlar om ”Jag kanske är redo att prata, snart eller kanske inte så snart vem vet … Men just nu är det fortfarande för rått, för smärtsamt, jag trasslar fortfarande, sörjer, bearbetar, samlar tankar och känslor, tänka om min framtid, gå om och om igen frågor och förvirring ”.

Efter att ha både spelat med Elton John och streamats över 20 miljoner är nu sångerskan tillbaka med singeln Raw och ni hör den här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011