Malick Afocozi, eller MIQ som han kallar sig, är en sångare, modell och skådespelare från Stockholm. Han har sedan 2016 släppt låtar där Stockholmsnatten var den som släpptes senast när den kom ut i somras.

Apple Music

Nu är det dock dags för MIQ att ta steget in i 2021 vilket han gör med singeln Ser dig. En upplyftande poplåt om den där bubblande känslan när man är kär. Med medryckande arrangemang och härligt brass blir det en somrig poplåt som definitivt kommer att få dig på bra humör. Passar bra att den släpps nu under Melodifestivalen också i och med att den känns som klippt och skuren för det formatet.

Du kan se musikvideon till låten här nedan. En dansvideo som känns väldigt pandemi-anpassad med folk som dansar och sjunger till låten hemma eller på bra avstånd ute.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.