Anton Nessvi släpper första singeln för 2021 från kommande EP:n Romantiken. Singeln Mardröm är en stark pop-låt med luftig produktion som talar om hur kärleken ibland kan vända oss ryggen och lämna ett stort tomrum. 

Popmuzik Lover

Låten gör oss nyfikna på kommande EP:n som lånar sitt namn från den epok inom konsten och litteraturen som satte känslorna i fokus. Här kommer Anton Nessvi öppna upp från sin ungdoms stormiga kärlekar och break-ups. 

Om projektet berättar artisten: 

”– På nåt sätt känner jag att jag ville skriva av mig kring en period i livet som jag inte lever i nu. Varje låt är tänkt som ett avslut på ett kapitel. ”Mardröm var en sån låt där låt som fick mig att förstå vad hela EP:n borde handla om.”

Singeln Mardröm är skriven och producerad tillsammans med Pontus Kalm/Petersson, den andra hälften av popduon Gammal. Tillsammans har de två Linköpingsborna iordningställt en studio i hemstaden där framtida hits ska skrivas. 

Ni hör Mardröm här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.