Anton Nessvi släpper första singeln för 2021 från kommande EP:n Romantiken. Singeln Mardröm är en stark pop-låt med luftig produktion som talar om hur kärleken ibland kan vända oss ryggen och lämna ett stort tomrum. 

Popmuzik Lover Patreon

Låten gör oss nyfikna på kommande EP:n som lånar sitt namn från den epok inom konsten och litteraturen som satte känslorna i fokus. Här kommer Anton Nessvi öppna upp från sin ungdoms stormiga kärlekar och break-ups. 

Om projektet berättar artisten: 

”– På nåt sätt känner jag att jag ville skriva av mig kring en period i livet som jag inte lever i nu. Varje låt är tänkt som ett avslut på ett kapitel. ”Mardröm var en sån låt där låt som fick mig att förstå vad hela EP:n borde handla om.”

Singeln Mardröm är skriven och producerad tillsammans med Pontus Kalm/Petersson, den andra hälften av popduon Gammal. Tillsammans har de två Linköpingsborna iordningställt en studio i hemstaden där framtida hits ska skrivas. 

Ni hör Mardröm här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011