Jag var faktiskt en av de män som gick och såg Hampus Nessvolds föreställning Ta det som en man. Jag skriver faktiskt för att det fanns någon allmän uppfattning om att det mestadels var mammor som tog med sina söner. Skitsnack om du frågar mig, föreställningen var en av de mest träffande jag varit på i hel mitt liv och alla borde se den. Men vi är inte här för att tal om föreställningen nu utan musiken. 

Popmuzik Lover Patreon

År 2021 lovar Hampus kommer bli ett år av många musiksläpp. Den första singeln heter Om du fanns och är en otroligt vacker och gripande ballad som han gör tillsammans med magiska Melissa Horn. Den otroligt närvarande och känslosamma sången som de båda artisterna levererar gör att låten är fängslande från början till slut. 

Om låten berättar de två: 

”Arbetet med Om du fanns har varit ett kompisprojekt! Det var givande att få gästa varandras världar för en stund och kunna mötas från två olika håll. Där filmen var lika väsentlig som låten i sig”

Ni hör denna skört framförda singel i bloggen. Pricka även in den 14 februari i kalendern för då släpps nämligen musikvideon som är 10 minuter lång och ska visualisera ensamhet, längtan och projiceringar från omvärlden. Som vanligt levererar Hampus Nessvold ett starkt budskap med allt han gör. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011