Jag var faktiskt en av de män som gick och såg Hampus Nessvolds föreställning Ta det som en man. Jag skriver faktiskt för att det fanns någon allmän uppfattning om att det mestadels var mammor som tog med sina söner. Skitsnack om du frågar mig, föreställningen var en av de mest träffande jag varit på i hel mitt liv och alla borde se den. Men vi är inte här för att tal om föreställningen nu utan musiken. 

Nordiska Favoriter

År 2021 lovar Hampus kommer bli ett år av många musiksläpp. Den första singeln heter Om du fanns och är en otroligt vacker och gripande ballad som han gör tillsammans med magiska Melissa Horn. Den otroligt närvarande och känslosamma sången som de båda artisterna levererar gör att låten är fängslande från början till slut. 

Om låten berättar de två: 

”Arbetet med Om du fanns har varit ett kompisprojekt! Det var givande att få gästa varandras världar för en stund och kunna mötas från två olika håll. Där filmen var lika väsentlig som låten i sig”

Ni hör denna skört framförda singel i bloggen. Pricka även in den 14 februari i kalendern för då släpps nämligen musikvideon som är 10 minuter lång och ska visualisera ensamhet, längtan och projiceringar från omvärlden. Som vanligt levererar Hampus Nessvold ett starkt budskap med allt han gör. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.