Efter att ha debuterat med singeln Adios adios i höstas är nu den Göteborgsbaserade artisten Jakobina aktuell med singeln Walking on the Moon. En låt som handlar om känslan att vara kär som här producerats till en behaglig och emotionell R&B-poplåt med skönt beat samt bra melodi.

Popmuzik Lover

Om singeln berättar Jakobina för bloggen:

”Jag skulle kunna hitta på en svår story men sanningen är enkel – jag skrev Walking on the Moon när jag var nykär! Jag var hög på mig själv, hög på oss och kunde inte fokusera på något annat. Jag hade lite flyt att känslorna var besvarade, annars hade det slutat med kontaktförbud.”

Walking on the Moon liksom Adios adios är producerad av Kristofer Östergren som även varit med och skrivit låtarna. För dig som vill höra ännu fler låtar från Jakobina så släpper hon en EP i slutet av Mars!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.