Efter att ha debuterat med singeln Adios adios i höstas är nu den Göteborgsbaserade artisten Jakobina aktuell med singeln Walking on the Moon. En låt som handlar om känslan att vara kär som här producerats till en behaglig och emotionell R&B-poplåt med skönt beat samt bra melodi.

Apple Music Svensk Pop

Om singeln berättar Jakobina för bloggen:

”Jag skulle kunna hitta på en svår story men sanningen är enkel – jag skrev Walking on the Moon när jag var nykär! Jag var hög på mig själv, hög på oss och kunde inte fokusera på något annat. Jag hade lite flyt att känslorna var besvarade, annars hade det slutat med kontaktförbud.”

Walking on the Moon liksom Adios adios är producerad av Kristofer Östergren som även varit med och skrivit låtarna. För dig som vill höra ännu fler låtar från Jakobina så släpper hon en EP i slutet av Mars!

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.