Redan i december förra året kunde vi lyssna till singeln Tystnar i luren, då de två artisterna premiärspelade samarbetet i Musikhjälpen. Efterfrågan på låten var så pass stor att live-framträdandet idag genererat 400 000 visningar på Youtube. Men det har dröjt ända fram till februari för att denna omedelbara hit skulle släppas. Anledningen till detta var för att Viktor Leksell haft svårt att bli nöjd med studio-inspelningen av singeln. Någonstans kan man förstå honom, det är rätt rimligt att vara lite perfektionistisk i vad som släpps efter en monsterhit som Svag. 

Nu är dock väntan över och idag finns Tystnar i luren att lyssna på precis överallt. Detta är det första officiella samarbetet mellan Miriam Bryant och Victor Leksell. Något som det båda artisterna har gemensamt är att de är från västkusten och det måste vi ändå få ta viss stolthet i. Om mina öron spår rätt, låter detta som en ganska stor hit från två av det hetaste namnen i inom svensk musik just nu. 

Lyssna på Tystnar i luren här i bloggen och känn den Göteborgska andan, särskilt då låten även är skriven och inspelade i Svenska Grammofonstudion i just Göteborg. 

Du kan även kolla in musikvideon som är inspelad i Svenska Grammofonstudion här nedan:

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.