Redan i december förra året kunde vi lyssna till singeln Tystnar i luren, då de två artisterna premiärspelade samarbetet i Musikhjälpen. Efterfrågan på låten var så pass stor att live-framträdandet idag genererat 400 000 visningar på Youtube. Men det har dröjt ända fram till februari för att denna omedelbara hit skulle släppas. Anledningen till detta var för att Viktor Leksell haft svårt att bli nöjd med studio-inspelningen av singeln. Någonstans kan man förstå honom, det är rätt rimligt att vara lite perfektionistisk i vad som släpps efter en monsterhit som Svag. 

Apple Music

Nu är dock väntan över och idag finns Tystnar i luren att lyssna på precis överallt. Detta är det första officiella samarbetet mellan Miriam Bryant och Victor Leksell. Något som det båda artisterna har gemensamt är att de är från västkusten och det måste vi ändå få ta viss stolthet i. Om mina öron spår rätt, låter detta som en ganska stor hit från två av det hetaste namnen i inom svensk musik just nu. 

Lyssna på Tystnar i luren här i bloggen och känn den Göteborgska andan, särskilt då låten även är skriven och inspelade i Svenska Grammofonstudion i just Göteborg. 

Du kan även kolla in musikvideon som är inspelad i Svenska Grammofonstudion här nedan:

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.