Stockholmsbaserade sångaren, låtskrivaren, producenten och multi-instrumentalisten Adam Öhman släpper fjärde singeln Too Blue. Från sin kommande EP under artistnamnet Mountain Bird. Låten doftar 80-tals synthpop med en otroligt stark och catchy melodi. Någonstans förs mina tankar till Troye Sivan och hans debutalbum Blue Neighborhood. 

Bakom en varm, lättsam och upplyftande produktion finner vi att låten Too Blue behandlar tyngre ämnen. Låten talar nämligen om hur vi ofta löser våra problem med materiella ting och piller istället för att prata med varandra. Ett sannerligen aktuellt ämne i dagens samhälle. 

Den här typen av budskap ligger Mountain Bird varmt om hjärtat, då artisten har ett genuint intresse för det mänskliga tillståndet. Genom musiken får han därmed utlopp för att finna skönhet i de mörkaste  platserna. 

Artistens inställning till musikskapande gör honom inte bara unik utan även till en rar fågel i dagens strömlinjeformade musikklimat. Något som gjort att han blivit uppmärksammade och hyllad i Sverige, men även skrivit kontrakt med ett stort amerikanskt bolag. 

Luta er tillbaka när Mountain Bird guidar oss genom sitt musikaliska pop-landskap i den starka singeln Too Blue. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply