Elliphant drar åt det mer poppiga hållet när hon här släpper den medryckande och lekfulla singeln Could this be love. En låt som samtidigt som den som sagt är upplyftande i produktionen frågar sig vad riktig kärlek är. Med det blir det en spännande kontrast mellan vemod och eufori.

Sångerskan berättar:

”När jag först skrev den här låten var det fiktion men när jag skulle färdigställa den insåg jag att det var min verklighet. Att jag hade manifesterat min egen mardröm och att den kärlek jag trodde skulle göra mig hel och stark istället höll på att förgöra mig. Bit för bit.”

Could this be love är skriven av sångerskan tillsammans med Tommy Tysper samt producerad av Mark Rankin. Låten är tagen från Elliphants kommande album Rocking Horse som släpps senare i vår.

Musik videon till Could this be love är regisserad av Florian Dezfoulian och sätter sångerskan på en coronasäker scen. Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply