Den alltid imponerande trion ViVii är här aktuella med singeln One day och med den släpper de första låten 2021. Här bjuder de på drömliknande och luftig produktion där organiska instrument mixas med de elektroniska. Väldigt behagligt och Anders Eckeborn samt Emil och Caroline Jonsson visar än en gång att de är just de svenska mästarna i drömpop just nu.

Om låten berättar de:

”Vi var på ett tak i Brooklyn för två år sedan där vi hade en avskedsfest med några goda vänner till oss som hade åkt med på turné. Till slut var vi tre ensamma, som vi för det mesta blir … det började regna och vi började sjunga en melodi som har fastnat med oss sedan dess. Detta är resultatet av ViVii-låten som vi alltid sjunger precis innan vi går på scenen.”

One day är tagen från bandets kommande andra album som släpps under våren.

Det är inte bara vi här i bloggen som älskar ViVii och deras drömliknande låtar. Även John Andersson, eller Zoo Brazil uppskattade One day tillräckligt mycket för att remixa den. Remixen behåller det somriga och drömliknande ifrån originalet, samtidigt som den lägger till lite mer beats över det hela.

Resultatet blev väldigt skönt skulle jag säga och en bra låt blev en minst lika bra remix. Nu ska vi bara lägga till sol och värme sedan är detta ett perfekt soundtrack för roséhäng på balkongen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply