Mollie Hanna och Phillip Gilchrist är två artister från South Carolina i USA. Musiken förde dem samman och de har sjungit tillsammans med högstadiet. Nu är de aktuella med singeln Toxic. En låt som kom till efter att Mollie blivit bedragen för tredje gången. När man känner att enough is enough och det är dags att gå vidare med huvudet högt. Resultatet blir både upplyftande och peppande och jag älskar textraden ”You’re only sorry that you got caught”. Sedan tycker jag det blir en bra duett mellan Gilchrist och Hanna. Definitivt något för fans av Glee och High School Musical The Musical The Series.

Nordiska Favoriter
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.