Mikael Jinneskog sjunger här om Timo. Timo är far till en bekant och är en mycket sammanbiten herre. Mikales sambo hamnade vid Timo på en fest och under festens gång öppnade han upp och berättade om sin barndom och om att komma till Sverige som krigsbarn. Men även att han spelat teater och dansat balett.

Följ på Apple Music

Det hela förstärker den där tesen att varje människa har en berättelse som både kan vara gripande och intressant.
Låten Timo bjuder oss på riktigt bra indiepop med medryckande melodi och en stark refräng. Samtidigt som då Mikael berättar delar av Timos berättelse. Det blir både upplyftande och fängslande. Som alla människoöden trots allt är.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.