Andreas Humlekjær är en norsk singer-songwriter som släpper musik under namnet Humle. Han släppte bland annat albumet Alt Er Bra Nå 2019 och nu är det dags för Humle att följa upp det albumet.
Först ut är singeln New York. En romantisk bild över staden som aldrig sover som växte fram under 2020, när längtan att komma bort var stor och omöjlig på grund av Covid. Resultatet är en en snyggt arrangerad poplåt med piano och stråkar, samt ett behagligt saxofonspel som kändes som ett homage till Englishman in New York. Allt producerat av Jonas Rohde-Moe. Helt klart en charmig poplåt att drömma oss bort till New York medan vi väntar på att äntligen kunna få åka dit igen.

Följ på Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.