Singer-songwritern Dylan Dunlap är här aktuell med singeln Follow my echo. Låten föddes under pandemin. Men inte så mycket om själva kontakten med viruset, utan det faktum att Dylan regelbundet brukade gå på bio innan pandemin. Så Follow my echo är faktiskt inspirerad av filmen Fining Nemo. En film som gjorde ett starkt intryck på sångaren (och undertecknad). Att våga släppa taget om någon, men att aldrig ge upp dem.

Nordiska Favoriter

”Jag tror ofta att jag kan lösa andras problem för dem, ibland på min bekostnad. Vi kommer alla att göra misstag under vägen och det är upp till oss att uppmuntra varandra att göra vårt bästa.”

Dylan Dunlap

Det blir en en låt som likt filmen i sig, är väldigt charmig och fin.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.