Nomi Bontegard från Axvall i Skaraborg är många saker. Artist, låtskrivare, 3D-designer och fjärilsuppfödare. Hon är här aktuell med singeln Fire, som är ledmotivet i serien Star Stable: Mistfall som är baserad på spelet Star Stable. Låten är skriven av Nomi tillsammans med Albin Larsson och inleds lite som en vaggvisa för att sedan explodera i läckra beats och filmiskt produktion.

Apple Music

Nomi berättar för bloggen:

Fire är en metafor för hur livet kan växla mellan hopp och förtvivlan, om att våga fortsätta tro på sig själv i de stunder man tvivlar. Allteftersom vi växer upp så ställer världen högre och högre krav på oss, medan allting var så färgglatt och enkelt när man var liten. Låten handlar om vår egen resa, att ta sig igenom alla prövningar som kommer på vägen.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.