DJ Kweku är en producent från Storbritannien med bas i London. Han fick bland anat en hit med singeln Need ya i fjol och har regelbundet släppt musik sedan 2019. Här är han aktuell med den upplyftande och skönt medryckande singeln Better. Positiv känsla och stark sång gjorde verkligen detta till ett litet lyckopiller skulle jag säga.

Om Better berättar DJ Kweku för bloggen:

”Den här låten kom tillsammans när jag skapade instrumentalen i November 2020 men kände att det behövde sång för att få låten att leva. Jag hittade en begåvad sångare och började arbeta med henne för att min vision av låten skulle komma ihop. Jag ville att texten skulle vara känslomässig och upplyftande, eftersom den här låten var inspirerad av den kvinna jag träffar och ville skapa en vacker låt åt henne. Hon var den viktigaste inspirationen för låten. Jag ville också att låten skulle vara en som människor kunde relatera till texterna och förhoppningsvis inspirera dem att må bra.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.