Justina Shandler är en singer-songwriter från USA som just nu är aktuell med EP:n Taking Back My Love. Från den kan du här lyssna på titelspåret som bjuder oss på charmig pop med bitterljuv känsla. Låten i sig skrevs efter att sångerskan lämnat sitt hem medan hon väntade på att hennes ex skulle packa ihop sina saker.

Justina berättar för bloggen:

”Jag skrev refrängen till den här låten medan jag körde, som en del av en-låt-om-dagen-utmaning som jag gjorde med två vänner. Så snart jag kom hem rusade jag till tangentbordet för att avsluta det. Jag spelade fel ackord av misstag, och det misstaget blev till grunden av bryggan.”

På EP:n hittar vi även låten Life is good, som då avslutar hela EP:n. Det har nu gått en tid efter brteakupet. Sångerskan har inte lämnat hemmet under en månad och har mest levt på Domino-pizzor. Men mitt i all självömkan skrev sångerskan denna låten.

Om Live is good berättar Shandler:

”Jag använde min goda vän och medarbetares låtskrivningsanvisningar att använda staveleseräkning för att skriva den här låten direkt efter ett smärtsamt uppbrott. Han hörde vad jag hade skrivit och älskade det, så jag tog hjälp av honom för att skriva bryggan!”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.