Crystal Cities från Australien är här aktuella med singeln Jenny, how were we to know? Låten i sig är tagen från bandets kommande andra album Hold Me Close Hold Me Tight som kommer att består av 10 låtar som även släpps som singlar. Hittills har de även släppt låtarna Don’t speak too soon, Got my back to the wind och Shadow of a doubt, så snart halvvägs.

”Jag tror att innehåll och fart är två mycket viktiga saker att vara medveten om i dessa streaming-tider. Att släppa flera låtar samtidigt är bortkastad potential i mina ögon. Vi har jobbat så hårt på varje spår på det här albumet, så varför inte låta var och en få sin tid i rampljuset snarare än att gå vilse i bullret från ett helt album på en gång.”

Jared King

Singeln Jenny, how were we to know? ger oss klassisk pop med stark melodi och snygga harmonier. Om själva singeln berättar Geoff Rana i bandet.

”Betydelsen bakom den här låten är något som måste förbli privat. Som musiker 2021 uppmuntras vi att dela varje liten detalj om våra liv med vår publik. Medan detta har öppnat många möjligheter för artister att ha unika och personliga interaktioner med fans – något som vi uppmuntrar och utnyttjar till fullo i Crystal Cities – finns det några saker som vi kanske bör hålla för oss själva för att sätta gränser och skydda och respektera andra människors integritet… I det här fallet vill jag att kontexten för den här låten lämnas upp till lyssnarens egen tolkning. ”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.