pop

Crystal Cities – Jenny, how were we to know?

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Crystal Cities från Australien är här aktuella med singeln Jenny, how were we to know? Låten i sig är tagen från bandets kommande andra album Hold Me Close Hold Me Tight som kommer att består av 10 låtar som även släpps som singlar. Hittills har de även släppt låtarna Don’t speak too soon, Got my back to the wind och Shadow of a doubt, så snart halvvägs.

”Jag tror att innehåll och fart är två mycket viktiga saker att vara medveten om i dessa streaming-tider. Att släppa flera låtar samtidigt är bortkastad potential i mina ögon. Vi har jobbat så hårt på varje spår på det här albumet, så varför inte låta var och en få sin tid i rampljuset snarare än att gå vilse i bullret från ett helt album på en gång.”

Jared King

Singeln Jenny, how were we to know? ger oss klassisk pop med stark melodi och snygga harmonier. Om själva singeln berättar Geoff Rana i bandet.

”Betydelsen bakom den här låten är något som måste förbli privat. Som musiker 2021 uppmuntras vi att dela varje liten detalj om våra liv med vår publik. Medan detta har öppnat många möjligheter för artister att ha unika och personliga interaktioner med fans – något som vi uppmuntrar och utnyttjar till fullo i Crystal Cities – finns det några saker som vi kanske bör hålla för oss själva för att sätta gränser och skydda och respektera andra människors integritet… I det här fallet vill jag att kontexten för den här låten lämnas upp till lyssnarens egen tolkning. ”


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Leave A Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.