Med Pretty släpper Robin Stjernberg sin första låt under eget namn sedan hösten 2018 då han släppte EP:n Under Water. Nya singeln är en emotionell poplåt som utgår från ett piano och som sedan sväller upp i den sjukt snygga refrängen som sedan även kryddats med stråkar. Ett stycke välgjord pop av den alltid lika imponerande Stjernberg.
Pretty har Robin skrivit tillsammans med Georgia Ku och Johan Lindbrandt och är första i raden av nya låtar som Robin kommer släppa under året. Så vi har mycket att se fram emot.

Nordiska Favoriter

Robin Stjernberg har ägnat de senaste åren till att utveckla sig själv som artist, låtskrivare och producent. Han har skrivit och producerat musik åt andra, som Sandro Cavazza, Estraden, Meghan Thee Stallion, The Voice USA, Mamas. Anna Bergendahl och Jill Johnson, men har också tillbringat enormt många studiotimmar i Stockholm och Nashville för att utveckla sitt eget artisteri.

Du får heller inte missa min zoom-intervju med Robin som du kan kolla in här.

Viktor Blomdahl har spelat in en fin musikvideo där vå får snygga drönarvyer från Söder i Stockholm.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.