Med Pretty släpper Robin Stjernberg sin första låt under eget namn sedan hösten 2018 då han släppte EP:n Under Water. Nya singeln är en emotionell poplåt som utgår från ett piano och som sedan sväller upp i den sjukt snygga refrängen som sedan även kryddats med stråkar. Ett stycke välgjord pop av den alltid lika imponerande Stjernberg.
Pretty har Robin skrivit tillsammans med Georgia Ku och Johan Lindbrandt och är första i raden av nya låtar som Robin kommer släppa under året. Så vi har mycket att se fram emot.

Robin Stjernberg har ägnat de senaste åren till att utveckla sig själv som artist, låtskrivare och producent. Han har skrivit och producerat musik åt andra, som Sandro Cavazza, Estraden, Meghan Thee Stallion, The Voice USA, Mamas. Anna Bergendahl och Jill Johnson, men har också tillbringat enormt många studiotimmar i Stockholm och Nashville för att utveckla sitt eget artisteri.

Du får heller inte missa min zoom-intervju med Robin som du kan kolla in här.

Viktor Blomdahl har spelat in en fin musikvideo där vå får snygga drönarvyer från Söder i Stockholm.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.