Dotter släppte singeln Vintern jag var sexton tidigare i höstas. Sångerskans första låt på svenska och en fin jul- och vinterlåt som jag uppskattade massa.

Nordiska Favoriter

Nu fortsätter sångerskan på temat med just vinterlåtar och släpper singeln New Year. En låt som är skriven efter att TV4 bad om en nyårslåt till kvällens Bingolotto-program och bakom New Year hittar vi Robin Stjernberg and Dino Medanhodzic som skrivit låten tillsammans med sångerskan.

New Year bjuder oss på både det Dotter-pampiga i produktionen men också mycket vemod som gör det hela till ett fint steg in i 2021, det hoppfulla året.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.