Sulene från Brooklyn bjuder oss här på läcker gothic disco med singeln whiskey.weed.sex.candy. Med skön puls i produktionen samt läcker refräng skapar Sulene en attitydsfull poseringslåt till BDSM-festerna.

Nordiska Favoriter

Sångerskan berättar:

”För ungefär ett år sedan var jag på en tjejkväll med mina vänner (jag var den enda som inte drack eftersom jag var på en nio månaders paus från alkohol och droger) när en av mina vänner påpekade att en dag aldrig känns fullständig förrän hon har haft whisky, gräs, sex eller godis. Frasen fångade min uppmärksamhet så jag skrev ner den i min telefon.

Månader senare skapade jag ett beat som kändes som något ur en Cyber ​​Punk-animé, och jag började sjunga dessa ord över musiken nästan på ett skämtsamt sätt. Det som började som en skruvad låt med en ganska rolig idé till en hook, blev till något mycket djupare när jag reflekterade över hur ledsen hooken fick mig att känna. ”Oh, I gotta do better // Or I’ll be here forever” rann ur mig och blev refrängen, eftersom jag insåg att jag var inom räckhåll för hedonism på ett sätt som var destruktivt för mitt liv, särskilt alkohol, och att jag hade fastnat i detta i många år. Låten skrevs ganska mycket av sig själv efter det eftersom jag fick så många smärtsamma uppenbarelser om mitt liv i samband med missbruk och hedonism. Många insikter om vänskap, att uppträda och känna sig frånvarande, som förvandlades till sorg och självmedicinering. Att skämmas men ändå upprepa cykeln. Att skriva den här låten var renande men också läskigt, för jag insåg att jag hade öppnat en dörr till något som jag inte hade varit villig att utforska om mig själv tidigare och det är väldigt avslöjande.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011