Med stort vemod och en elektronisk produktion levererar David Josephson med En dag när vi vaknar ännu en stark poplåt på svenska för oss för att förstärka vintermörkret. En låt som börjar avskalat till ett pianokomp innan den blommar ut i refrängen där arrangemanget doftar 80-tal med en skön synthig känsla över produktionen. Riktigt snyggt, och lite av ett Adolphson & Falk för 2020.

Favoriter Apple Music

Sången rör sig vid teman som flyktens hägrande förtrollning, och hemkomstens långvariga avförtrollning. Och kanske vid insikten om att det är sökaren som aldrig finner.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.