Med stort vemod och en elektronisk produktion levererar David Josephson med En dag när vi vaknar ännu en stark poplåt på svenska för oss för att förstärka vintermörkret. En låt som börjar avskalat till ett pianokomp innan den blommar ut i refrängen där arrangemanget doftar 80-tal med en skön synthig känsla över produktionen. Riktigt snyggt, och lite av ett Adolphson & Falk för 2020.

Popmuzik Popcast

Sången rör sig vid teman som flyktens hägrande förtrollning, och hemkomstens långvariga avförtrollning. Och kanske vid insikten om att det är sökaren som aldrig finner.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.