Förr oss svenskar är Disney en viktig del av julen. Klockan 15 på julafton samlas familjer över hela landet framfor TV:n för att se Musse Pigg, Kalle Anka och alla de andra önska oss God Jul och samtidigt har Disney ett av de bästa reklamspottar för sitt varumärke och aktuella filmer som pengar inte kan köpa.

Följ på Apple Music

Programmet avslutas alltid med att Benjamin Syrsa tillsammans med Bengt Feldreich sjunger When you wish upon a star från filmen Pinocchio. Då passar det ju bra att ha med den låten här i musikkalendern när Louis Armstrong framför låten i sin mer jazziga version.

Trevlig fjärde advent på er.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.