I November så släppte trion Tiger EP:n Akilles vars titelspår du bland annat kunde lyssna på här i bloggen.

Favoriter Apple Music

Under sommaren spelade Joel Isaksson, Oskar Nyman och Daniella Binyamin in akustiska versioner av låtarna på EP:n nere på ett soligt Österlen i Skåne. Dessa akustiska liveversioner har under hösten släpps på YouTube när bandet filmats medan de framfört sina låtar.

Idag samlades alla dessa akustiska versioner på en EP som heter just Österlen och i samband med det så släpps även videon när de framför låten Akilles live för oss. Premiär är det här i bloggen. Lyssna och njut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.