Efter en knippe singlar är Jessica Bohlin aktuell med debutalbumet Från Norr Till Söder. Tio låtar som får representera Jessica som artist och hennes tankar om livet.

Apple Music

Från det kan du här lyssna på singeln Himlen brinner. En låt som beskriver en slags förväntan, det där pirret i magen man kan känna på försommaren. När det är ljust långt in på natten och allt börjar kännas lättare.

Allt producerat till en en lika förväntansfull låt med skönt medryckande Americana-arrangemang. En låt som får oss att längta lite mer till sommaren och att få vara uppe hela dygnet.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.