Taia Dya är en sångerska med bas i Berlin. Hon debuterade med singeln Every girl i fjol och nu är det dags för låt nummer två att släppas.
America handlar om att följa ens drömmar och lite som våra släktingar för över 100 år sedan emigrera till det förlovade landet i väst. Att hitta en plats som passar en bättre, och i sig behöver det inte vara just USA, men där man hittar ens inre frid.

Popmuzik Lover

Sångerskan berättar för bloggen:

”Nu när Amerika förhoppningsvis kommer att bli bra igen, efter att Trump lämnat Vita Huset, är det dags för mig att publicera den här drömmande låten, som jag redan skrev tillbaka när jag var 16.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.