Nick de la Hoyde är tillbaka med singeln Night stuff. Denna gång bjuder den Sydney-baserade sångaren oss på en mer emotionell poplåt som byggs upp av ett snyggt arrangemang där syntslingan som löper igenom låten verkligen gör att låten står ut för mig. Skönt medryckande refräng också, vilket alltid är nice. På låten sjunger Nick om alla tankar som börjar formas i skallen på natten. Sångaren berättar för bloggen:

Nordiska Favoriter

”Jag skrev Night stuff i år. Det var en kulminering av känslor jag hade och tankar som höll mig uppe på nätterna. Jag har alltid varit en slags nattuggla, och varje gång jag går och lägger mig börjar huvudet att snurra och jag tänker på allt, vart jag ska, var jag vill vara, vem jag vill vara med. Dessa nätter inspirerade Night stuff. Jag ville skriva en låt om kärlek, den typ som håller dig upp hela natten och knackar på alla de små egenheter vi har innan vi somnar in. Det är ett optimistiskt, synthpop-spår med retrovibbar.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.