Nick de la Hoyde är tillbaka med singeln Night stuff. Denna gång bjuder den Sydney-baserade sångaren oss på en mer emotionell poplåt som byggs upp av ett snyggt arrangemang där syntslingan som löper igenom låten verkligen gör att låten står ut för mig. Skönt medryckande refräng också, vilket alltid är nice. På låten sjunger Nick om alla tankar som börjar formas i skallen på natten. Sångaren berättar för bloggen:

”Jag skrev Night stuff i år. Det var en kulminering av känslor jag hade och tankar som höll mig uppe på nätterna. Jag har alltid varit en slags nattuggla, och varje gång jag går och lägger mig börjar huvudet att snurra och jag tänker på allt, vart jag ska, var jag vill vara, vem jag vill vara med. Dessa nätter inspirerade Night stuff. Jag ville skriva en låt om kärlek, den typ som håller dig upp hela natten och knackar på alla de små egenheter vi har innan vi somnar in. Det är ett optimistiskt, synthpop-spår med retrovibbar.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.