Jack Littman är en singer-songwriter från Brisbane i Australien som släpper musik under namnet Litters. Här är han aktuell med singeln Diamond eyes, en medryckande poplåt med upplyftande känsla och melodi. Känns som en perfekt bilkörar-låt skulle jag säga.
En låt om den där personen som du är upp över öronen kär i och som får dig att känna att du lever. Personen som vill få ut det mesta av livet och du är redo att bli del av det livet.

Apple Music Svensk Pop

Diamond eyes är första smakprovet från Litters kommande EP som släpps under 2021.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.