En av de mest spelade svenska jullåtarna inför varje jul har blivit Just Ds klassiker Juligen från 1991. Denna klagovisa över julen och julfirandet med en stor portion humor är verkligen lysande med sin mix av rap, klassiska jullåtar och inslag av TV-program som vi förknippar med julen.

Popmuzik in Dolby Atmos

När låten kom var det definitivt ingen hit i mina öron. Hiphop var ju inte min grej. Men jag älskade refrängen med sin 50-talsstil. Med åren har låten definitivt vuxit på mig och även om den kanske är lite uttjötad idag, så är den med sina snart 30 år en äkta julklassiker. Till och med för mig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.