Alt-popartisten POESY släpper här musikvideon till singeln Diamonds. Låten bjuder på dynamisk produktion som garanterat kommer att fånga dig och en djup, imponerande röst.
Om arbetet med musikvideon berättar sångerskan för bloggen:

Dolby Atmos

”Videon till Diamonds är en av de saker jag är mest stolt över hittills. Jag arbetade med min bästa vän Kate Harrison – som regisserade den och hittade vårt team av begåvade missanpassade. Vi träffades i flera månader i parker och diskuterade hur man skulle göra det perfekt och jag är otroligt tacksam för henne. Diamonds är till stor del en övergångsfas och vi ville fånga vad versionen av POESY framöver skulle bli.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.