Härligt pulserande poplåt med Rachel Bochner. Skönt beat och melodi på låten 2 AM som säger det vi alla vet, men som vi gärna skiter i: ”inget bra händer efter klockan två på natten”. Så är det. Speciellt när det handlar om ett till och från-förhållande som i denna låt.

Popmuzik Popcast

Rachel Bochner är en oberoende artist från New York City som inspireras av artister så som Lana Del Rey, Maggie Rogers och Lorde för att nämna några. Rachel var ett en A&R-praktikant på ett skivbolag där hon insåg att det var att skapa musik och släppa den själv som hon ville göra.
Tur det i alla fall. För då får vi ju möjlighet att lyssna på denna lysande poplåt här och nu.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.