Anna Bodotter är nu aktuell med debutalbumet Kom Ta Bilder. Ett album som skrevs i Annas garderobsstudio under loppet av ungefär tre år. Låtarna berättar sångerskans känslotillstånd och hur hon ser på världen.

Popmuzik Podcast

Här nedan kan du njuta av titelspåret Kom ta bilder. En vacker påminnelse om att inget är för evigt. Att inte vilja bli bortglömd. Att någongång i framtiden ändå få någon att minnas den man var, och kanske fortfarande är.

Anna berättar för bloggen:

”Kom ta bilder skrevs precis innan jag och min sons pappa separerade. Det är även han som sjunger körer i refrängen. Låten handlar om att man har levt i en lång relation som man gärna vill stanna kvar i trots att man vet att den någon gång kommer ta slut.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.