Efter att ha släppt singeln Ultra Passion i för en månad sedan, är här den australiensiska duon FancyNormal aktuella med Sober spaceman. Här bjuder de oss på lekfullt medryckande pop om att ständigt leva livet i rädsla för allt. Att aldrig våga kasta sig in i det okända utan istället missa allt roliga i livet. Allt förpackat i en låt med positiv och upplyftande känsla som kanske kan inspirera folk med ångest och rädsla att ta steget att våga för att vinna.

Popmuzik Popcast
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.